Kaip išsirinkti vestuvinius žiedus - į ką atkreipti dėmesį renkantis vestuvinius žiedus? | ADORO juvelyrikos namai

Jūsų vestuvių diena viena svarbiausių jūsų gyvenime, o vestuviniai žiedai - jūsų meilės ir įsipareigojimo vienas kitam simbolis. Tačiau, turint tiek daug galimybių, išsirinkti tobulus vestuvinius žiedus gali būti labai sunku. Šiame vadove supažindinsime jus su viskuo, ką turite žinoti, kad išsirinktumėte tobulus vestuvinius žiedus sau ir savo partneriui.

Nustatykite savo biudžetą

Pirmasis žingsnis renkantis vestuvinius žiedus - nustatyti biudžetą. Vestuvinių žiedų kainos gali būti įvairios, todėl svarbu rasti tokį komplektą, kuris atitiktų jūsų biudžetą, neaukojant kokybės.

Klasikiniai vestuviniai žiedai

Pasirinkite metalą

Kitas žingsnis - pasirinkti vestuvinių žiedų metalą. Populiariausi variantai: balto aukso, rožinio aukso, geltono aukso, platininiai ir titanas. Auksas - nesenstanti klasika, platina patvari ir hipoalergiška. Titanas garsėja savo patvarumu ir įperkamumu.

Atsižvelkite į savo gyvenimo būdą

Renkantis vestuvinius žiedus svarbu atsižvelgti į savo gyvenimo būdą. Jei gyvenate aktyvų gyvenimo būdą, galbūt norėsite rinktis patvaresnį metalą, pavyzdžiui, platiną arba titaną. Jei dirbate rankomis, galbūt norėsite apsvarstyti žemesnio profilio žiedą, kad išvengtumėte įsipjovimo.

Autoriniai vestuviniai žiedai

Pagalvokite apie dizainą

Kitas svarbus aspektas - vestuvinių žiedų dizainas. Ar norite paprasto žiedo, ar ko nors sudėtingesnio? Ar norite deimantų ar kitų brangakmenių? Ar norite suderinto rinkinio, ar kažko unikalaus kiekvienam iš jūsų? Skirkite šiek tiek laiko pagalvoti apie pageidaujamą stilių ir dizainą.

Autoriniai, rankų darbo vestuviniai žiedai

Pasimatuokite

Prieš priimdami galutinį sprendimą, svarbu pasimatuoti vestuvinius žiedus.

ADORO GAMINIAI

ADORO ŽURNALAS

Taip pat žurnale

Safyrai – kilmė, kokybė, kaina

Safyras - tai brangakmenis, kurio būna įvairių rūšių, todėl verta žinoti, kas daro įtaką jo vertei. Svarbus veiksnys yra safyro kilmės vieta, pavyzdžiui, dėl spalvos skirtumų; patyręs kolekcininkas ar juvelyras...

Prenumeruok naujienlaiškį