Brangakmenių magija ant moters rankos: kaip pasirinkti tobulą auksinį žiedą savo stiliui? | ADORO juvelyrikos namai

Kalbant apie papuošalus, tik nedaugelis dalykų gali prilygti brangakmenio ant moters rankos žavesiui. Nesvarbu, ar tai būtų deimantas, smaragdas, safyras, ar rubinas, šie akmenys pasižymi amžinu grožiu, kuris gali sustiprinti natūralią moters eleganciją ir gundančią galią. O kai juos derinate su gerai pagamintu auksiniu žiedu, gaunate derinį, kuris tiesiog gniaužia kvapą.

Tačiau kaip išsirinkti tobulą auksinį žiedą su brangakmeniais, atitinkantį jūsų stilių, turint tiek daug galimybių? Pateikiame keletą patarimų, padėsiančių teisingai pasirinkti.

Įvertinkite brangakmenio simboliką

Kiekvienas brangakmenis turi savo unikalią simboliką ir reikšmę. Pavyzdžiui, deimantai dažnai siejami su tyrumu, skaidrumu ir amžina meile, o smaragdai - su augimu, vaisingumu ir atsinaujinimu. Rubinai garsėja aistra, energija ir gyvybingumu, o safyrai simbolizuoja išmintį, tiesą ir ištikimybę. Apsvarstykite akmens simboliką ir pasirinkite tokį, kuris atitiktų jus ir jūsų vertybes.

Pagalvokite apie brangakmenio spalvą

Akmens spalva yra dar vienas svarbus veiksnys, į kurį reikia atsižvelgti renkantis auksinį žiedą. Kai kurioms moterims labiau patinka klasikinio grožio skaidrūs deimantai, o kitoms gali patikti ryškios smaragdų, safyrų ar rubinų spalvos. Pagalvokite apie savo asmeninį stilių ir spalvas, kurias mėgstate nešioti, ir pasirinkite akmenį, kuris papildytų jūsų garderobą.

Atkreipkite dėmesį į brangakmenio šlifavimą ir dydį

Akmens briaunos ir dydis taip pat gali turėti didelę reikšmę bendrai auksinio žiedo išvaizdai ir įspūdžiui. Kai kurie akmenys geriausiai atrodo tam tikro pjūvio, pavyzdžiui, apvalūs, ovalūs ar princesės, o kiti gali geriau atrodyti unikalaus pjūvio, pavyzdžiui, kriaušės, markizės ar pagalvėlės. Taip pat svarbus akmens dydis, nes didesni akmenys paprastai būna dramatiškesni ir labiau traukia akį.

Atsižvelkite į žiedo stilių

Auksinio žiedo stilius taip pat labai svarbus renkantis jums tinkamą žiedą. Kai kurios moterys gali rinktis klasikinį ir elegantišką stilių, o kitos - drąsų ir išraiškingą. Pagalvokite apie savo asmeninį stilių ir progas, kai žiedą nešiosite, ir pasirinkite jūsų poreikius atitinkantį stilių.

Rinkitės žiedą, tinkantį jūsų rankos formai

Galiausiai svarbu pasirinkti auksinį žiedą, kuris tiktų jūsų rankos formai. Kai kurie žiedai geriau atrodo ant tam tikrų rankų formų, pavyzdžiui, ilgų ir lieknų pirštų arba trumpesnių ir platesnių. Atsižvelkite į savo rankos formą ir pasirinkite ją papildantį žiedą.

Apibendrinant, auksinis žiedas su brangakmeniu yra gražus ir laikui nepavaldus papuošalas, galintis sustiprinti natūralų moters žavesį ir gundančią galią. Atsižvelgdamos į žiedo simboliką, spalvą, šlifavimą ir dydį, stilių ir rankos formą, galite išsirinkti tobulą žiedą, atitinkantį jūsų asmeninį stilių ir atskleidžiantį jūsų natūralų grožį.

ADORO juvelyrikos namai, kviečiame apsilankyti: 

ADORO GAMINIAI

ADORO ŽURNALAS

Taip pat žurnale

Safyrai – kilmė, kokybė, kaina

Safyras - tai brangakmenis, kurio būna įvairių rūšių, todėl verta žinoti, kas daro įtaką jo vertei. Svarbus veiksnys yra safyro kilmės vieta, pavyzdžiui, dėl spalvos skirtumų; patyręs kolekcininkas ar juvelyras...

Prenumeruok naujienlaiškį