Auksiniai auskarai, auksiniai pakabukai, auksiniai žiedai, makiažas ir nagų spalva - vientisas stilius ir įvaizdis? | ADORO juvelyrikos namai

 

Jei norite sukurti vientisą ir stilingą įvaizdį su auksiniais papuošalais, juos būtina derinti prie makiažo ir nagų spalvų. Tačiau nuo ko pradėti? Nesijaudinkite, mes jums pateiksime keletą patarimų ir gudrybių, kad šis procesas būtų lengvas ir įdomus.

Pirmiausia pakalbėkime apie auksinius pakabukus. Auksinis pakabukas gali būti išskirtinis elementas, kuris bet kokiai aprangai suteiks elegancijos. Norėdami jį suderinti su makiažu, rinkitės natūralų ir švytintį įvaizdį. Skruostus ir lūpas dažykite švelniais rausvais ar persikų atspalviais, o akių šešėlius - šiltais, blizgiais, kurie papildytų auksą. Nagams tinka paprasta nude arba smėlio spalva.

Auksinis pakabukas

Dabar pereikime prie auksinių auskarų. Nesvarbu, ar mėgstate kabančius auksinius auskarus, ar auskarus su kabliukais, jie gali akimirksniu patobulinti jūsų įvaizdį. Norėdami auksinius auskarus priderinti prie makiažo, atsižvelkite į auskarų stilių ir spalvą. Pavyzdžiui, jei segite drąsius ir stambius auksinius lankus, makiažas turi būti paprastas ir santūrus, kad nesusikirstų. Neutralūs atspalviai su spalvotu lūpų akcentu gali sukurti elegantišką ir modernų įvaizdį. Kalbant apie nagus, aukso spalvos lakas gali puikiai papildyti auksinius auskarus.

Auksiniai auskarai

Auksiniai žiedai yra klasikinis ir nesenstantis aksesuaras, kurį galima dėvėti bet kokia proga. Derindama juos prie makiažo ir nagų spalvų galite sukurti vientisą įvaizdį, atspindintį jūsų asmeninį stilių. Jei jūsų auksinis žiedas turi brangakmenį, makiažo ir nagų spalvas galite derinti prie akmens spalvos. Pavyzdžiui, jeigu auksinis žiedas su rubinu ar granatu, jį galima derinti su sodriai raudonais lūpų dažais ir atitinkama nagų spalva. Arba galite rinktis neutralius atspalvius ir leisti žiedui kalbėti pačiam.

Auksiniai žiedai

Kalbant apie brangakmenius, jie gali suteikti jūsų auksiniams papuošalams spalvų ir asmeniškumo. Norėdami juos suderinti su makiažo ir nagų spalvomis, atsižvelkite į brangakmenio atspalvį ir intensyvumą. Pavyzdžiui, ryškų mėlyną safyrą galima derinti su subtiliu ir blizgiu panašaus mėlyno atspalvio akių šešėliu ir šviesiai mėlyna nagų spalva. Nepamirškite, kad likusi makiažo dalis turi būti paprasta, kad brangakmenis spindėtų.

Auksiniai žiedai

Apibendrinant galima pasakyti, kad auksinių papuošalų derinimas su makiažo ir nagų spalvomis gali būti įdomus ir kūrybiškas būdas išreikšti savo asmeninį stilių. Nesvarbu, ar norite atrodyti natūraliai ir švytinčiai, ar drąsiai ir spalvingai, yra begalė galimybių, kaip priversti savo auksinius papuošalus spindėti. Taigi, drąsiai eksperimentuokite su įvairiais deriniais ir nepamirškite linksmintis!

ADORO juvelyrikos namai, kviečiame apsilankyti: https://www.adoro.lt/

ADORO GAMINIAI

ADORO ŽURNALAS

Taip pat žurnale

Safyrai – kilmė, kokybė, kaina

Safyras - tai brangakmenis, kurio būna įvairių rūšių, todėl verta žinoti, kas daro įtaką jo vertei. Svarbus veiksnys yra safyro kilmės vieta, pavyzdžiui, dėl spalvos skirtumų; patyręs kolekcininkas ar juvelyras...

Prenumeruok naujienlaiškį